Голяма част от жените доверили, че стиснатостта на половинките им била главната причина, заради която били решили да им изневерят.
Голяма част от жените доверили, че стиснатостта на половинките им била главната причина, заради която били решили да им изневерят. / Thinkstock/Getty Images
Според сайта за извънбрачни връзки Gleeden 74 процента от задомените дами са на мнение, че съпрузите им са големи циции, съобщава в. "Метро".

Представителките на нежния пол, които търсят щастие извън домашното огнище, считат, че не получават достатъчно дарове и цветя от брачните си партньори.

Четири причини за женската изневяра

69 на сто от анкетираните жени доверили, че стиснатостта на половинките им била главната причина, заради която били решили да им изневерят.
В проучването участвали 5000 жени Над половината от тях доверили, че са имали караници с партньора си заради неговата стиснатост. Най-честите аргументи на мъжете били - "Щом искаш толкова много подаръци, защо не си ги купиш с твоите пари?"

Мъжките навици, които отблъскват жените

Повечето анкетирани дами изтъквали, че в случая не ставало дума толкова за вещи и пари, колкото за отношението, което подсказват подаръците. Даровете намекват, че жената е обичана. Липсата на щедрост при 39 на сто от респондентките им говорела за това, че са недооценени като личности.

Вижте още за мъжете, жените, любовта и изневярата:

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

Ново откритие: Кога жените искат най-много секс

Мъжкото качество, което жените ценят най-много


Разкриха колко секс е нужен за щастлив брак

Идеалният мъж през различните периоди от живота на жените
БТА