Пет причини за женската изневяра
Пет причини за женската изневяра / MorgueFile.com

Носенето на чорапи по време на секс и мръсните думи в леглото са едни от причините, които карат жените да изневеряват на съпруга си, съобщава БГНЕС.

Сайтът за запознанства Виктория Милан, който помага на хора да намерят извънбрачен партньор, изследвал над 4000 жени, за да установи топ пет на лошите навици, които водят до изневяра.

Липсата на джентълменство (издърпването на чаршафите през нощта), нарцисизма (доставянето на удоволствие само на себе си, а не на партньора) и като цяло липсата на добър секс са сред причините, които карат жените да изневеряват, посочва сайтът.

Близо 65% от анкетираните казали, че не биха изневерявали, ако мъжът до тях извършва по-малко нередности в спалнята. 81 на сто от дамите заявили, че са склонни на повече експерименти в секса с извънбрачния си партньор, отколкото със съпруга си.

Малките неща като краденето на завивките, оставането с чорапи по време на секс и проверяването на смартфона и отблъскват жените, съобщава сайтът. Друг вреден навик прекаленото съсредоточаване на мъжете "върху неща, които само те харесват в леглото" и оставят партньорката си на студено.

Мръсните думи също влизат в списъка, тъй като мъжете понякога използват тази тактика, когато партньорката им не иска да прави секс. Другите две причини в списъка са липсата на въображение и пропускането на любовната игра преди секса.