/ Thinkstock/Getty Images
Проучване, направено във Великобритания, разкрива кои навици на мъжете най-често отблъскват дамите, пише в. "Дейли стар". Анкетата на EnduraRoses е обхванала 2000 души.

Резултатите от нея показват, че за над 80 процента от жените най-отблъскващи са лошите, неуместни и безвкусни шеги, които имат навика да "пускат" мъжете.

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

Представителите на силния пол трябва да знаят също, че неловкото им мълчание и неумението да водят разговор също могат да "попарят" шансовете им да спечелят на сърцето на потенциална партньорка.
Сред привичките на мъжете, които са в състояние да отблъснат дамите, са също телефонните разговори по време на среща, прекомерното пиене, нервното или свенливо поведение, лошите маниери, пушенето, твърде настойчивото ухажване, закъснението за среща.

Мъжката прическа, която отблъсква жените

Допитването показва още, че съвременните жени продължават да ценят кавалерството и романтичните жестове. Мъжете, които придържат вратата, за да мине дамата, подават ръка, предлагат връхната си дреха, и носят цвете или подаръче на среща, имат най-големи шансове да спечелят сърцето ѝ.

И още за мъжете, жените и различията помежду им:

10 неща, които мъжете мразят в жените

Жените не харесват такива мъже

Мъжкото качество, което жените ценят най-много

Доказаха, че мъжете са от Марс, а жените от Венера

Как се печели трайно сърцето на една жена?
БТА