Мъжката прическа, която отблъсква жените
Мъжката прическа, която отблъсква жените / ThinkStock/Getty Images

Ако не ви върви с жените и не се радвате на многобройни сексуални завоевания, сърдете се на прическата си, ако тя завършва на кок, пише в. "Метро".

Този тренд завладя мъжките фризури с гръм и трясък през 2014 година , като негов пропагандатор стана неустоимият актьор и певец Джаред Лето. Много мачовци се опитаха да имитират неговия външен вид, но с доста отчайващи резултати.

Плешивите мъже са по-мъжествени и секси

Куп мъже си оформиха кокчета, но с мазни и запуснати коси. Външният им вид нямаше нищо общо с този на холивудския красавец и вместо да изпишат вежди, избодоха очи. Време е сега тези фризури да бъдат развързани - изследване установи, че мъже на кок имат много по-малко сексуални завоевания и жените не са склонни да изживяват с тях авантюри-еднодневки.

Хората, които се радват на най-добър сексуален живот

Според проучване, направено сред потребителките на приложения за запознанства, дамите са най-малко склонни да излязат на среща с мъже с кокчета. За да подобрят шансовете си сред нежния пол, мачовците трябва да са прилично и хигиенично подстригани, да носят прилепнали джинси и по възможност кожени якета, пише БТА.

Вижте още какво мислят дамите за мъжката привлекателност и сексапил:

Става ли българският мъж? (ВИДЕО)

Жените всъщност не харесвали лоши момчета

Добър любовник ли е българинът?

Невидимият сексапил на ниския мъжки глас

Къде живеят най-сексапилните мъже в света

Тайната на мъжката привлекателност