Жените може и да си мислят, че знаят всичко за мъжете, но определено има тайни от кухнята, които само мъжете знаят и могат да разкрият. Шест от тях ни разкрива видео от канала на biggeorgetv във VBox7:

1. Нямаме представа какво искате

Не знаем дали да бъдем по-чувствителни или по-малко чувствителни. Не знаем дали тайно не мразите брадата ни. Нямаме представа дали флиртът с най-добрия ви приятел е безобидно или е нещо, за което за което трябва да се притесняваме.

Най-вредните митове за мъжете

Не знаем какво искате, затова просто ни кажете laugh

2. Нямаме представа за какво се извиняваме

Не знаем за какво съжаляваме, но се опитваме да смекчим обстоятелствата. Научени сме от малки, че мъжете трябва да се извиняват, когато грешат. И ние го правим без да задаваме въпроси.Ядосани сте, значи сме направили нещо нередно.
Ако опитаме да намерим източника на гнева ви, може глуповато да изтъкнем, че няма причина да се сърдите за това. И може да ни накара да изглеждаме още по-недосетливи и емоционално повърхностни. Затова просто се извиняваме и наистина съжаляваме.

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

Може да не знаем защо, но съжаляваме. Намек може да ни помогне да разберем за какво се извиняваме, а и да ни спре да повторим същата грешка angel

3. Да, смятаме приятелката ви за секси, но нямаме интерес към нея

Всички знаем, че тя е привлекателна, дори и тя самата го знае. Ако ви се струва, че флиртуваме с нея, може и да е така. А може и просто опитваме да се държим приятелски. Но пък вие също флиртувате, нали?

4. Има причина да не казваме нищо

Може да сме нещастни или да размишляваме над нещо. Или пък просто нямаме нищо за казване.
5. Не е нужно да си имаме "тип"

Нещата, които ни привличат към някого, не могат винаги да бъдат свеждани до "тип".

6. Правим всичко, за да сме по-сексапилни за вас

Всичко, което правим - от работата до хобитата, се върти около това да бъдем по-сексапилни за вас. Съревнованието в бизнеса, спорта, срещите, всъщност е борба за (женско) внимание. Искаме да ви впечатлим, искаме да сте щастливи с нас, искаме вашето одобрение. И да се гордеете с нещата, които правим. Такава е мъжката природа.

Още за мъжете и жените:

Има ли разлика между женския и мъжкия оргазъм?


Разкриха кои двойки се радват на най-много оргазми

Мъжете, които дори и грозни, изглеждат атрактивни в очите на жените

Кои зодии са най-добри в секса (ВИДЕО)


При секс мъжете обичат да гледат най-много...

Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат заедно (ВИДЕО)