10 неща, с които мъжете вбесяват жените
10 неща, с които мъжете вбесяват жените / ThinkStock/Getty Images

Всеизвестен факт е, че мъжете не разбират жените, а жените не разбират мъжете. И често се дразнят едни на други.

Вече установихме какво представителите на силния пол не харесват у дамите - устните "патешка човка", цупенето, дългите нокти, тежкия грим, бабешките шалове.

Десетте неща, които мъжете мразят в жените можете да видите тук

След като разбрахме какво дразни мъжете, екипът на Dariknews.bg направи кратко проучване, за да установи какво в господата кара дамите да полудяват.

Мъжката прическа, която отблъсква жените

Представяме ви десетте неща, с които, както установихме, мъжете вбесяват жените:

1 Когато са „мамини синчета"

Повечето жени споделят, че ненавиждат мъже от типа „мамино синче" - мъже, които нямат собствено мнение и не могат да вземат самостоятелно решение за нищо.

2 Когато слушат не повече от три секунди

Мъжете просто не могат да слушат или слушат, но не чуват, или забравят, или смятат казаното за маловажно, оплакват се голяма част от представителките на нежния пол.

3 Когато са сексисти

Дамите признават, че искрено ненавиждат мъже, които говорят с пренебрежение или неуважение за жените, сексисти, както и такива, които се държат грубо.

4 Когато са жени

Напоследък много мъже придобиха много от най-неприятните женски „качества" - суетни са, клюкарстват и интригантстват. Дамите смятат това за тяхна запазена територия и признават, че не биха искали да излизат с „жена".

Става ли българският мъж? (ВИДЕО)

5 Когато са несъобразителни

Мъжете най-често не разбират от намеци и понякога са доста несъобразителни. Това изключително много дразни представителките на нежния пол, които обичат да бъдат разбирани дори и само с поглед, ако се наложи.

6 Когато са с твърде голямо его

Доброто самочувствие е чудесно качество, което ценят представителите и на двата пола. Но твърде голямото его, включващо изказвания и държание от типа на „аз съм най-добрия, най-силния и знам най-добре", отблъсква дамите.

7 Когато лъжат

Господа, признайте си, обичате да послъгвате, понякога ненужно и за дреболии, понякога за важни неща. А това вбесява жените, които рано или късно хващат лъжата.

8 Когато са нахални

Факт е, че жените обичат да се правят на недостъпни, а в мъжката природа е да преследват обекта на желанието си. Но и тук, както при егото, е важно да има баланс - никоя жена не харесва нахалството, пък и каква романтика има в него.

9 Когато „се правят на ударени"

Често мъжете смятат, че женските „драми и проблеми" са несериозни, маловажни и глупави. Затова и не разбират защо дамите се сърдят за забравени годишнини, неспазени обещания и „дребни" пропуски.

10 Когато живеят за мига... но само за мига

Тук говорим за мъже, които никога, ама никога нямат план за нищо. Те живеят за мига, но не в хубавия смисъл на израза. Живеят за мига, но не защото искат бъдещето да ги изненада, а защото са в застой и предпочитат с този израз да обяснят собственото си нежелание за промяна.

По темата за мъжете и жените може да се говори (и пише) толкова много:

Какво издава позата при сън за вашата връзка? (СНИМКИ)

Мъжкото качество, което жените ценят най-много

Женските недостатъци, които мъжете харесват

Сексът и любовта в началото на връзката и години по-късно

Добър любовник ли е българинът?

Идеалният мъж през различните периоди от живота на жените