Идеалният мъж през различните периоди от живота на жените
Идеалният мъж през различните периоди от живота на жените / снимкa: morguefile.com

Вкусовете на жените в любовта се променят с течение на времето, като на 55 години нежният пол става най-придирчив относно идеалния мъж, показва ново проучване. Идеалите на жените се променят с възрастта като на средна възраст те стават най-капризни относно какъв трябва да бъде единственият. Но ето какъв е идеалният мъж през различните периоди от живота на жените:

Между 18 и 24 години момичетата търсят показност и харесват най-вече красивите типове. 47% казват, че е важно партньорът им да изглежда добре и да се харесва на приятелите й.

Общите интереси започват да вълнуват нежния пол в периода между 25 и 34 години. Все пак физическото привличане все още остава основно изискване. Сексуалната съвместимост също е много важна, тъй като повечето жени раждат именно в този период от живота.

С възрастта нежният пол започва да търси все по-улегнали мъже. 73% от анкетираните между 35 и 44 години признават, че искат половинката им да е поне с пет години по-голяма от тях. Маниерите и възпитанието на мъжете стават приоритет. Останалите преимущества са добрата кариера и силната емоционална връзка.

При жените между 45 и 54 години сигурността става основен принцип при избора на партньор. Това споделят 95% от участничките в изследването. Те обаче нямат нищо против половинката им да е по-млада от тях, ако има достатъчно чувство за хумор и романтика. (БГНЕС)