/ ThinkStock/Getty Images
Мнозина тълкуват хороскопа като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодиакалният знак може да издаде кръшкачите, пише в. "Дейли експрес".

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)
 
За целите на ново проучване от сайта за извънбрачни връзки „Виктория Милан“ са анализирали профилната информация на повече от шест милиона активни членове от над 33 страни. Въз основа на тези данни е отчетено представителите на кои зодии присъстват най-масово в сайта.

секс
ThinkStock/Getty Images

От компанията са установили, че 15 процента от потребителите от мъжки пол са представители на зодия Риби. Следват зодиакалните знаци Водолей (13 процента) и Скорпион (12 процента).

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото (СНИМКИ)
 
Сред жените, които членуват в сайта, най-много са представителките на зодия Овен (16 процента). След тях се нареждат дамите Близнаци.

секс
ThinkStock/Getty Images

Това, че половинката спада към най-палавите зодии не означава непременно, че ще ви изневери, успокояват от "Виктория Милан".

Сексуалната съвместимост според зодията (СНИМКИ)
 
"Не можем да кажем дали записаното в звездите със сигурност се случва между чаршафите. Можем само да дадем насока представителите на кои зодии най-често прибягват до услугите на сайта", казва неговият основател и главен изпълнителен директор Сигурд Ведал.

А ако вярвате във влиянието на звездите върху любовта и секса, вижте още:

Коя е ерогенната зона на всяка зодия? (ВИДЕО)

Любовната поговорка за всяка зодия (СНИМКИ)

Сексуалната съвместимост според зодията (СНИМКИ)

Кои зодии са най-добри в секса (ВИДЕО)

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото (СНИМКИ)

Сексуалната съвместимост според зодията (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА