Изневярата има много лица и имена. За едни е предателство, за други не е нищо особено, за трети - нещо необходимо, а за четвърти – абсолютно непростимо.

Едва ли зодията може да даде точно определение на характера на един човек, но със сигурност придава определен нюанс на поведението му.

Ето кои са трите зодии, които изневеряват винаги:

Стрелец

Златният медал в изневерите винаги се е държал от Стрелците. Няма мъж Стрелец, който да не е изневерявал. Интересното е, че самите те не си вярват, че са направили нещо такова. Те смятат, че това не е нещо лошо, даже напротив – правото на всеки човек е да бъде щастлив, а те са свършили каквото е нужно, за да се почувстват ощастливени.

 На това се дължи и фактът, че те ще изневерят и после ще забравят така безпаметно за действията си, че искрено ще си вярват, когато ви се кълнят във вечна вярност.

изневяра
ThinkStock/Getty Images

Скорпион

Скорпионът е на второ място. Това е така, защото той приема изневярата като най-долното предателство, което не би простил. Когато се влюби истински, Скорпионът не живее, а гори в любовни терзания и би положил сърцето си в краката на любимата/любимия. Съответно той няма да причини това, от което сам се страхува и презира.

Тогава обаче какво го кара да изневери? Страстта, силното сексуално желание и манията за притежание, което са трите стълба, около които се гради скорпионският живот. 

Перфектната любовница е с руса коса, зелени очи и големи гърди

Овен

Представителите на зодия Овен заемат третото място. Те са истински мъже на място – страстни и опасни, ще носят една жена на ръце, но ще се постараят да пренесат колкото се може повече от нежния пол.

Нямат скрупули, за да кривнат от правия път, нито пък имат кой знае каква съвест, за да ги гризе след това.

изневяра
ThinkStock/Getty Images

Вижте още за кръшкачите и изневерите:

Разкриха на каква възраст жените изневеряват най-често


Зодиите, които не изневеряват (ВИДЕО)

Вижте основната причина, която кара хората да изневеряват

Кръшкачите се проявяват още през първите пет години на брака

Пет признака, че мъжът изневерява

Защо мъжът и жената обичат различно и кой изневерява повече?

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук