Австралийска стилистка даде препоръки, към които се придържа при пазаруване. Съответните видеоклипове са публикувани на нейната страница в TikTok, която има 2,4 милиона гледания.

Жителката на Мелбърн Мелиса Мургън сподели лайфхакове за избора на дрехи за всеки тип фигура. Първо, тя посъветва да се научим да комбинираме нещата по нюанси. Така че, ако трябва да се съсредоточите върху талията, по-добре е да носите контрастни цветове, като бяло и черно, а монохромните тоалети са задължителни, за да подчертаете растежа.

Освен това, според експертката, топовете и тениските винаги трябва да бъдат прибрани в панталони или поли, за да не разширяват визуално бедрата.

В допълнение, Мелиса Мургън отбеляза, че независимо от структурата на тялото винаги е по-добре да подчертаете талията с колан. „Ако горнището ви е много късо, задължително носете V-образни деколтета“, препоръчва тя.

През август стилистката Чи Ли изброи най-добрите дрехи за широки бедра. На първо място, тя призова жените да изоставят дългите якета или топове, както и тесните дънки. Вместо това експертката препоръча клош панталони, рокли с А-силует и поли тип „прегърни ме” (препасване).
БГНЕС