Силвестър Сталоун
Силвестър Сталоун / Gulliver/Getty Images
Силвестър Сталоун пусна промоционално видео на "Рамбо: Последна кръв“ в Instagram в отговор на отрицателни отзиви за проекта, съобщи Screenrant.

Наборът от кадри от филма се предхожда от архивни кадри, в които британци обсъждат франчайзинга, отбелязвайки, че има "твърде много насилие”, че прави "доста силно впечатление” и че "американците винаги правят нещо подобно”. В резултат на това се стига до заключението, че филмът просто "не е подходяща за всички“ и човек трябва да отиде на кино, за да си създаде собствено мнение.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now, the final battle begins. Don’t miss #RAMBO Last Blood in theaters everywhere. Get tickets. Link in Bio.

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on



Засега преобладават критичните отзиви за току-що пуснатия филм. Например по-специално Дейвид Морел, авторът на "Първа кръв“, изобщо не хареса новата продукция.

Застаряващите екшън звезди – последната мания на Холивуд

Независимо от това, филмът печели добре в боксофиса и вече претендира да се превърне в най-успешната част от франчайза след резултатите от първия уикенд след излизането.

Сталоун строявал учениците в час по физическо, Хю Джакман и Стинг препитвали по английски

В резултат на това вече се говори за работа върху "Рамбо 6“, въпреки че самият Сталоун харесва идеята да направи предистория към филми за известния герой.
БГНЕС