/ Guliver/Getty Images
Роди се второто дете на създателя на Facebook Марк Зукърбърг. Щастливият баща оповести радостното събитие на личната си страница в социалната мрежа. Детето е момиченце и се казва Оугъст.

Историята на човека, който промени интернет (ВИДЕО)

Зукърбърк и съпругата му Присила дори са написали писмо до момиченцето, което се надяват, че ще прочете като порасне. "Добре дошла на света! Майка ти и аз сме толкова развълнувани да те видим", започват писмото щастливите родители и припомнят, че са написали такова и при появата на първата им дъщеричка.

"Ние сме оптимисти за твоето поколение и бъдещето. Но вместо да пишем за израстването, искаме да поговорим за детството. Светът може да бъде сериозно място. Ето защо е важно да отделиш време да излезеш и да играеш. Ще бъдеш заета, когато станеш възрастна, така че се надявам, че ще отделиш достатъчно време да помиришеш всички цветя", продължава писмото до Оугъст.

Марк Зукърбърг превърна дъщеря си в джедай (СНИМКИ)

Щастливите родители изразяват надежда децата им да четат, да се забавляват на въртележки, да карат велосипеди. "Надявам се дори в мечтите си да чувствате колко много ви обичаме. Детството е магическо. Можете да сте деца само веднъж, така че не се притеснявай много за бъдещето. Нас ни има затова и ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че светът ще е по-добро място за теб и за всички деца", пишат още Марк и Присила.

Как изглежда виртуалната реалност на Марк Зукърбърг (СНИМКА)

"Оугъст, толкова много те обичаме и сме толкова развълнувани, че ще продължим това приключение с теб. Пожелаваме ти радост, любов и същата надежда, която ни даваш", завършва писмото.