Емили Ратайковски се отдръпна за доста дълго време от Instagram, където иначе бе доста активна. Е, майчинството явно я е променило, но и не съвсем. Някои неща няма как да бъдат заличени завинаги, а това определено важи за провокативната Емили, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Актрисата и инфлуенсърка сподели първата си снимка за 2022 г., която е подбрана доста внимателно. За визията си е избрала интересен сребърен топ с тънки презрамки, очевидно без сутиен, и дълъг черен панталон. Облеклото на Емили може да се определи за "консервативно", ако разгледаме предишни снимки, които е поствала в социалната мрежа.
 


Припомняме, че Емили отнесе голям хейт, защото побърза да се съблече гола, а не бяха минали дори няколко седмици от раждането на първото ѝ детенце. В началото на 2021 г. Емили роди момче, но още тогава съобщи, че тя и половинката ѝ ще го отглеждат в либерална и свободна среда и няма да се интересуват от пола на Силвестър Аполо Беър, както се казва бебето.

Иначе не е ясно какви планове има за 2022 г. Емили, но наскоро призна, че майчинството е сериозна отговорност и дори работа, която е на пълен работен ден.