Преди около 3 месеца моделът Емили Ратайковски стана майка за първи път. Средата на март на бял свят се появи Силвестър Слай Аполо. Моделът пък навърши 30 г. и отбеляза повода със снимка в социалните мрежи.

Под снимката тя пише, че това е мечтаната ѝ компания за рождения ден, но получи остри критики от феновете си. Повод за негативните коментари стана начинът, по който манекенката държи сина си.

"Така не се държи бебе", се чете в коментарите. "Научете се как да държите бебето си. Това не е торба с котешка храна", пише фен на модела. Други последователи на Ратайковски заподозряха, че е хванала сина си по този начин, за да покаже тялото си.
 

А тялото на Емили Ратайковски определено си заслужава да бъде показвано. Тя все едно никога не е раждала, макар че от събитието да са минали едва 3 месеца.
 

Въпреки че биологичният пол на бебето е мъжки, Емили Ратайковски сподели в интервю, че ще очаква от детето си да ѝ каже каква сексуална идентичност е избрало, когато навърши 18 г. "Кой ще бъде този човек? Какъв човек иска да бъде? Полът е много повече от половия орган, с който детето е родено", сподели преди време пред People тя.