В края на октомври стана ясно, че една от най-красивите жени в света очаква първото си дете. Стана ясно, че Емили Ратайковски ще става майка. Супермоделът очаква първата си рожба. Съвсем скоро тя сподели прекрасен кадър, на който е в компанията на съпруга си Себастиан Беър-МакКлард, който целува нежно бременното коремче на своята половинка. Цялото семейство е вече в трепетно очакване и се подготвят за щастливия миг. Терминът е следващата година, но Емили не се притеснява и вярва, че всичко ще е наред. Вижте още в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Припомняме, че Ратайсковски сподели в свое интервю преди време, че смята да отглежда детето си малко по-различно. Тя и мъжът ѝ ще възпитават детето си по "прогресивен" начин. Двамата не разкриват пола на бебето, защото те самите не искат да знаят какъв е предварително.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на


"Когато мъжът ми и аз кажем на приятели, че ще имаме дете, първият им въпрос след: "Честито!" е "Знаете ли какво искате?". Ние им отговаряме, че няма да знаем какъв пол е, докато не навърши 18 години и ни уведоми", споделя тя. Емили обяснява, че предпочита да отгледа детето си с колкото се може по-малко джендър стереотипи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new body/new @inamoratawoman

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) наРатайковски каза също, че не харесва, когато хората имат предубеждения към всеки пол. Иска детето ѝ само да намери мястото си в света, но ясно съзнава, че ще се сблъска с предразсъдъците преди да проговори. За Емили са важни много повече други неща, а не какъв пол ще е детето ѝ.