Риалити звездите, актрисите, певиците и моделите понякога създават грешно впечатление и фалшиви илюзии, че всяка жена след раждане се възстановява бързо и връща тялото си от преди бременността. Социалните мрежи също спомагат за това разбиране, което не e реалност при всяка жена.

Неустоимо секси: Емили Ратайковски (СНИМКИ)

Емили Ратайковски роди своето първо дете преди 5 седмици, но от последните ѝ публикации в Инстаграм става ясно, че тя сякаш изобщо не е раждала. Не, красавицата не е коментирала темата директно, но с позирането си по бански повдигна доста въпроси, отбелязва каналът "VIP Box" във vbox7.
В коментарите към последните кадри на Емили, десетки жени питат как е възможно да изглежда толкова добре, а да е минало малко време от раждането. "Момиче, как е възможно да имаш такова тяло след раждането?", "Това е невероятно! Как нямаш една стрия по тялото си, някакви кремове ли използва?", "Искаш да кажеш, че това си ти СЛЕД раждането?", гласят част от коментарите към публикацията на Ратайковски, а други са по-остри, но все пак има и потребители, които защитават Емили.

Каква е тайната на Емили, дали бързото възвръщане на старата ѝ форма е благодарение на гени, на ограничения в менюто и повече движение? Не можем да кажем със сигурност. Определено може да се отбележи обаче, че визията  на 29-годишната майка е достойна за уважение. Трябва да се отбележи все пак, че не всяка жена изглежда така след раждане и не е нужно. Важното е и друго - майката и детето да са здрави, обичани и подкрепяни през първите дни, а ние сме сигурни, че с Емили е точно така.

Секси моделът Емили Ратайковски отново ни изненада (СНИМКИ)

Припомняме, че в началото на март Ратайковски роди момче, което кръсти Силвестър Аполо Беър. Детето е плод на любовта на модела с актьора и продуцент Себастиан Беър-Маклърд, с когото се женят тайно през 2018 г.