Пиърс Броснан и Кийли
Пиърс Броснан и Кийли / Gulliver/Getty Images
Пиърс Броснан и съпругата му Кийли Шей Смит бяха на романтична среща в ресторант в Малибу.

Двойката, която беше забелязана да се държи за ръце в Малибу, Калифорния, в сряда вечерта, изглеждаше щастлива и спокойна.
 
На тази среща и двамата изглеждаха много добре и щастливи. 68-годишният актьор носеше тъмносин пуловер с шал на врата, черен панталон и маратонки в същия цвят. Неговата половинка, 58-годишната му съпруга, избра черна рокля, дълго палто и ниски обувки.
 
Двойката, която отпразнува 20-годишнина от сватбата си миналата година, са родители на Дилън (25) и Парис (21). Освен това този вторник те отбелязаха рождения ден на Парис. За случая актьорът влезе в профила си в Инстаграм, за да сподели хубав кадър на жена си, сина си и него самия, събрани отново и усмихнати.

„Честит 21 рожден ден Парис. Нека идващата година ти донесе всичко, което желаеш. Цялата ни любов, мама и татко”, написа той в публикацията си.
 


От професионална гледна точка звездата от филмите за Джеймс Бонд също не бездейства. „The Misfits“, „Black Adam“, продуцирани от DC, или дори „The Out-Laws“. Всички тези филми ще излизат тази година.
БГНЕС