Майката и шестте деца на рапъра Пъф Деди (с истинско име Шон Комбс), обвинен в трафик на хора и насилие, присъстваха на предварителното изслушване по делото му. Тълпа недоброжелатели освирква близките на певеца на изхода от Федералния съд за Южния окръг на Ню Йорк, съобщава „Дейли мейл“.

Арестуваха рапъра Пъф Деди

Дошли да подкрепят рапъра бяха 84-годишната му майка Джанис Комбс, облечена в палто с хищнически щампи и масивни слънчеви очила, и децата му от покойната Ким Портър - 26-годишният Крисчън Кинг, 17-годишните близнаци Д' Лила Стар и Джеси Джеймс и 33-годишният Куинси Браун от предишната връзка на Ким, когото Пи Диди осинови и отгледа от детството. В компанията бяха още първото дете на рапъра, 30-годишният Джъстин Диор от дизайнерката Миса Хилтън-Брим и 18-годишният Чанс от връзката на рапъра със Сара Чапман.

/Getty Images

Всички деца на рапъра се държаха за ръце на излизане от делото и не реагираха на виковете към тях.

/Getty Images

"Джанис, синът ти е изнасилвач! Синът ти е изнасилвач и заслужава да влезе в затвора", викаха от тълпата по майката на рапъра. Джанис Комбс, която преди това беше заявила, че синът й „не е чудовище“, се опита да държи главата си наведена и също не реагира на враждебните подвиквания.

/Getty Images

Пи Диди пристигна на изслушването в затворническа униформа. Той се усмихна, прегърна адвокатите и се зарадва да види семейството си.

54-годишният рапър е обвинен в сексуално насилие, трафик на хора и убийство, някои го смятат за виновен за смъртта на рапъра Тупак Шакур. През 2023 г. бившата приятелка на певеца Каси
Вентура се обърна към съда, обвинявайки бившия си любовник в изнасилване и малтретиране, но по-късно оттегли изявлението. След това бързо започнаха да се появяват нови жертви и да изплуват подробности от бурния личен живот на музиканта.

В продължение на 10 години Комбс е бил домакин на "бели партита" в дома си с международни звезди. На тях са присъствали и проститутки, а вероятно и непълнолетни, които са били принуждавани към секс. Рапърът бе задържано през септември в едно от най-шумните дела през последните години е насрочено за 5 май 2025 г. Дотогава адвокатите от двете страни ще събират доказателства и ще се подготвят за това, което вероятно ще стане едно от най-шумните дела през последните години.

Межудврменно адвокат на рапъра разкри кое е „най-трудното нещо“ в затвора за певеца. Марк Агнифило каза, че Шон Комбс е най-недоволен от храната в затвора.

„Мисля, че храната вероятно е най-трудната част от всичко това“, каза Агнифило пред репортери пред съда в Ню Йорк, според E! News. „Понякога колкото повече е притискан човек, толкова по-силен става той“, добави вторият адвокат на рапъра Антъни Л. Рико. „Никой не обича да стои в затвора“.

Според източника в центъра за задържане в Бруклин, където Комбс ще остане до процеса срещу него, на затворниците се предлагат няколко вида храна: „обикновена“ храна, по-здравословна храна за хора със сърдечни заболявания, както и диетични и вегетариански варианти. Обвиняемите също имат възможност да купуват храна от местен магазин.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС