В световните криминални хроники съществуват някои стряскащи случаи на серийни убийства. Историите на тези двойки серийни убийци може да ви накарат да изтръпнете.

Фред и Розмари Уест

Семейство Уест е убивало жени и деца в продължение на 20 години. Домът им е бил познат като „Къщата на ужасите“ и се е намирал във Великобритания. Те са се сгодили през 1972г., но въпреки това Розмари е продължила да проституира. Те имали 7 деца, като някои от тях са отгледани от клиентите й. През 1992 те са били арестувани за посегателство над деца, но отказът на дъщеря им да свидетелства срещу тях, сваля обвиненията. Две години по-късно домът им е претърсен отново и тогава намират достатъчно доказателства, за да ги тикнат в затвора. Розмари е осъдена за 10 убийства, а Фред за 11. Фред не издържа и се самоубива, а Розмари остава доживот зад решетките.

Историята на Зодиак - загадъчният сериен убиец от Сан Франциско (ВИДЕО)

Марта Бек и Реймънд Фернандес

Двамата се запознават чрез обява за търсене на половинка във вестник. След като Марта бива уволнена от работа, Реймънд й предлага да заживее в дома му, но при едно условие: да изостави децата си. Заслепена от любов, тя го прави, но с течение на времето разбира, че половинка й често отговаря на обяви. Целта му не е любовни отношения, а кражба от отчаяни жени. Така тя се навива да участва в схемата му, но кражбите прерастват в убийства. Те са заловени през 1949 и осъдени на доживотен затвор.

Дейвид и Катрин Бирни

Двамата австралийци се запознават като деца и се влюбват през тийнейджърските си години. Когато Дейвид излиза от затвора, те решават да разгорещят сексуалния си живот. Дейвид и Катрин започват да канят хора в дома си, но те така и не излизат повече от там. Двамата са заловени от полицията и обвинени в изнасилване и убийства. Дейвид слага сам края на живота си в затвора, а Катрин излежава доживотна присъда.

Мексиканска двойка се оказаха серийни убийци, над 20 жени са станали тяхна жертва

Джералд и Чарлин Галего

Джералд и Чарлин се срещат в покер клуб. Когато жената забременява, съпругът й предприема крайни мерки, за да задоволи сексуалните си желания. Двамата посещават МОЛ, в който се запознават с две двойки. Предлагат им да ги почерпят с марихуана в буса им. Хванати в капана, двойките влизат в буса им и не излизат живи. Двамата биват заловени, след като дъщерята на Джералд от предишен брак се оплаква на полицията от насилие от собствения си баща. Чарлин  свидетелства срещу него, след което тя получава 16 години и 8 месеца лишаване от свобода, а той доживотна присъда.

Страхът наистина убива

Фей и Рей Коуланд

Това е най-възрастната криминална двойка в историята. През октомври 1989г. полицията в Мисури получава анонимно обаждане, че във фермата на семейството е възможно да има телесни останки. Обвиненията са потвърдени. Полицията дори открива, че бабата е ушила завивки от дрехите на жертвите им. Въпреки че властите откриват достатъчно доказателства, Фей твърди, че не знае нищо.
 
И още:


Вижте кои са най-бруталните серийни убийци в историята

Истинската история на Пого - клоунът убиец (ВИДЕО)

Полицаи се натъкнаха на ужасяващи находки в масов гроб в Мексико

Уханието на смърт ни кара да се борим за живота си

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук