Серийните убийци предизвикват отвращение и ужас в повечето хора. Това, че действията им са плод на ментални разтройства не оправдава техните жестокости.

Вижте кои са най-бруталните серийни убийци в историята

Делфина и Мария Гонзалес

Двете сестри са от северната част на централно Мексико. Смята се, техните жертви са поне 90. Двете сестри притежавали бордей, където убивали всички проститутки, когато станели непотребни.

Педро Лопез

Педро Лопез е колумбийски сериен убиец, който е осъден за убийството на 80 момичета, но той твърди, че е изнасилил и убил повече от 300. Изнасилвал малки момичета между 8 и 12 години.

Бразилски лекар убил над 300 души, за да освобождава болнични легла

Ху Уанлин

Ху Уанлин е осъден и затворен за убийства през 1980 година. Той имал само основно образование, но управлявал болници в три града без медицински лиценз. Той е давал на пациентите си наркотици с високо съдържание на натриев сулфат. Осъден е за убийства, измами, отвличане и трафик на жени. Смята се, че жертвите на неговите медикаменти са повече от 150.

Серийни убийци: Джон Гейси - Кървавият клоун

Харолд Шипман

Харолд Шипман е британски лекар и е един от най-свирепите серийни убийци в историята. През 2000 година е обвинен за 15 убийства, но извършеното разследване доказало, че е виновен за поне 218 жертви. Той бил осъден на доживотен затвор, а съдията препоръчал той никога да не бъде освобождаван.

Луис Гаравито

Той е познат още като "звярът". През 1999 година е признал изнасилванията, мъченията и убийствата на 147 млади момчета. Но съдейки по карта, която той нарисувал в затвора, неговите жертви вероятно са повече от 300. Убивал главно бездомни деца. Той е описван като най-бруталният сериен убиец в историята.