Лятото чука на вратата, а с него и безгрижните дни по красивите ни плажове, където да се заредим с много енергия и хубаво настроение. Мона Гочева е на вълна "лятно тяло 2021" и определено смята да се вкара в идеална форма за предстоящите топли месеци. Макар актрисата да няма нужда от драстична физическа промяна, тя се подготвя, за да изглежда не просто добре, но и да се чувства така.

Мона сподели в Инстаграм свои стари снимки "Преди" и "След", правени през миналата година, като подчерта, че между кадрите има два месеца разлика, но показват ясно как с упоритост се променя тялото, без да е нужно да чакате дълго време. Сега чаровната инфлуенсърка съобщи, че си отправя 30-дневно предизвикателство за влизане в отлична форма, като така се опитва да вдъхнови последователите си да направят същото. Каналът "Храна и тренировки с любов" във vbox7:
 

"30 days challenge ✅💪🏼🧘🏻‍♀️ Всяка година по същото време 😁 С първите топли дни, и премахването на няколко ката дрехи от себе си, осъзнавам, че зимата е оставила и един кат по мен с всичките пици и шоколади, които изядох последните месеци. Не съм привърженик на гладуването, макар че опитах житния режим и не беше моето. Два месеца след него, при мен имаше така наречения йо-йо ефект, и чувството и резултата със сигурност не ме правят щастлива", споделя Мона, която казва, че при нея всичко трябва да се случва генерално, когато предприема една или друга промяна.

Преди и след: 14 звезди, които отслабнаха драстично (СНИМКИ)

"Трябва да си наложа някакви правила и ограничения в началото, а след това постепенно да си изградя навици, които не само ще ми помогнат да изглеждам по-добре, но и да се чувствам по-добре. Снимките са от миналата година, а разликите между двете са точно два месеца. И си признавам, че тогава не тренирах, но пък нон стоп тичах след току що проходилия Никола", пише още звездата. 

Пет необикновени съвета за отслабване (ВИДЕО)

Това, което Мона ще прави не е трудно, не изисква много пари или време, а само желание и постоянство. Планът на Гочев включва по 1,5 л вода дневно, задължителна 20-минутна тренировка всеки ден, както 5 км ходене. Отказва се от хляб, сладко, както и хранене след 20:00 ч., но тя добавя и нещо друго - спира с използването на телефон два часа преди лягане.
 

"Това последното няма да ви помогне да свалите килограми, но със сигурност ще ви помогне да имате един по-хубав и здрав сън, а той е едно от най-важните неща за пълноценен живот! Всеки ден в стори ще споделям как преминавам през предизвикателството , и се надявам да ви мотивирам да го правите с мен!", завършва посланието си Мона, която вече споделя ежедневно в стори в Инстаграм заниманията си, които ще доведат до промяната.