2019 г. беше годината на звездните бебета и всичко започна още през януари. Тогава проплака малкият Никола, синът на Мона и Радослав Гочеви. Но от тогава мина повече от година и малчуганът вече е на една годинка. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby boss Birthday Party Толкова съм щастлива, че сме обградени от прекрасно семейство и приятели, с които споделихме този специален ден!😍 Дано имаме още много щастливи моменти заедно и създаваме прекрасни спомени на нас и нашите деца ❤️ @agency_kiara и @gentlemenscakes , благодарим ви, че бяхте част от нашия празник 🎈🎂❤️ #birthdayboy#birthdayparty#firstbirthday#babydecoration#babybossparty#babybosscake#bossbabytheme#happyfamily#bestday#memories#happyday#mybabyboy

A post shared by Mona Gocheff (@monagocheff) on


Гордите родители отпразнуваха подобаващо празника, като бебешкото парти беше в синьо и златисто, а темата - детския анимационен филм "Бебе бос", което еднозначно показва кой е шефът вкъщи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIRTHDAY BOY 🧸🎈 Точно преди една година, на този ден в 14:29 се появи нашето малко чудо. Чудо, за което мечтаех. Чудо, което знаех и истински вярвах, че ще се случи. Преди години, когато доктори ми казаха, че шанса ми да забременея е минимален, аз не исках да им повярвам. Бях сигурна, че в живота ми рано или късно, ще се появи едно малко същество, което ще преобърне всичко нагоре с краката и ще ми покаже какво е истинската любов. Никога не съм си представяла как ще изглежда, какъв ще бъде... просто знаех, че когато се появи ще го обичам безрезервно и силно! Хора, аз съм най-щастливия човек на света❤️ @radoslavgocheff, обичам те! С теб сме отбор Машини! 🤘🏼💪🏼 Една година пълна с толкова много емоции... Една година - любов, смях, грижи, умора. Дете мое, само бъди здраво! Ние ще се погрижим да си винаги усмихнат, спокоен и щастлив! Честит първи рожден ден , Никола!🎈🧸🎉🎁 Мама ❤️

A post shared by Mona Gocheff (@monagocheff) on


Сред гостите на събитието бяха популярни лица от българския шоу бизнес. Сред тях беше певицата Мария Илиева и порасналият ѝ син Александър, който е имал своите емоционални моменти на рождения ден:



Празникът е уважил и Габриел Петканов с родителите си Александра и Даниел Петканови. Малкият Габириел навърши една годинка на 30 януари, така че вероятно съвсем скоро ще има още снимки от бебешки партита.



Сред гостите е била и инфлуенсърката Константина Живова, макар че на снимките не се вижда с нея да е била малката ѝ дъщеричка.



"Толкова съм щастлива, че сме обградени от прекрасно семейство и приятели, с които споделихме този специален ден! Дано имаме още много щастливи моменти заедно и създаваме прекрасни спомени на нас и нашите деца", радва се Мона в Instagram.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук