Неусетно дойде сезонът на голямото отслабване преди лятото. Истината обаче е, че няма по-големи факири на свалените килограми от световните знаменитости. Каналът "Cool News"  във vbox7 припомня някои от най-впечатляващите звездни трансформации, които вдъхновиха хиляди по целия свят за промяна. 

Адел

Това е най-нашумелият пример от последните години. И причината е очевидна - Адел свали над 30 кг и промени коренно навиците си, както хранителните, така и двигателните.
 
Мама Джун

Джун Шанън, която повечето от нас вероятно познават като майката на Хъни Бу Бу от американски риалитита, давани и у нас, свали повече от 130 кг за няколко години. Направи го със стриктна диета, стомашен байпас и редовни тренировки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT This was a fun shoot with @people magazine #mamajune #fromnottohot

A post shared by June Shannon (@mamajune) on


Клоуи Кардашиян

Риалити звездата неведнъж е разказвала, че се е чувствала недобре в кожата си и често се е съпоставяла с по-фините си сестри. След раздялата с бившия си съпруг тя свали 20 кг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Face Beat. Hair Bobbed.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Джон Гудман

Когато актьорът си дава сметка, че тежи 180 кг, осъзнава, че трябва да вземе нещата насериозно. През 2015 г. той успява да свали повече от 50 кг. Тайната му е стриктен контрол върху това, с което се храни.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#JohnGoodman

A post shared by John Goodman - Fan Club (@johngoodmanfanclub) on


Дженифър Хъдсън

Певицата свали в последните 10 години 40 кг. Тя няма много време да тренира заради натоварения си график. Но е на стриктна диета и не си позволява своеволия.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A new day has begun !!! I’m so damn happy to have some me time !!!!!

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on


50 Cent

Рапърът и актьор свали много мускулна маса, както и мазнини, разбира се. Причината беше роля, в която той изигра болен от рак спортист. Въпреки това волята и резултатите са впечатляващи.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук