Хари и Меган
Хари и Меган / Gulliver/Getty Images
Съвсем скоро принц Хари и Меган Маркъл излязоха от изолацията си и в един слънчев калифорнийски следобед се появиха.

Двамата не бяха облечени с официални и пищи дрехи, както бяхме свикали да ги виждаме по време на кралските им прояви като висши членове на британската монархия, а изглеждаха доста неглиже.

Хари беше облечен в сини дънки, сива блуза без яке и нахлупил бейзболна шапка, но Меган, за разлика от съпруга си, беше навлечена като за тежки зимни условия - във вълнено палто, плетена шапка и високи кафяви ботуши.

На пръв поглед хората се питаха толкова ли е студено в Калифорния, че да се навлече така Маркъл, но по наблюдателните забелязаха, че палтото, носено от херцогинята, принадлежи на демократичната марка от САЩ - J.Crew. Марката е обожавана, както от обикновените американци, така и от много звезди. Една от тях е Мишел Обама. Бившата първа дама многократно се е появявала публично с дрехи от J.Crew.
 

Знаменитостите са привлечени към тази марка заради възможността да осигурят топло палто за най-нуждаещите се. J.Crew дава процент от всеки закупен артикул за благотворителност или по-скоро за фонд, който помага на бездомните с топли облекла през зимата.
 

Вълненото кафяво палто с качулка и изкуствена кожа, с което Меган беше забелязана, в момента се предлага с намаление за 189 долара. 10 долара от цената му ще отидат във Фонда за топло палто. Основателите на фондацията планират да облекат топло 50 хиляди души тази година.

Наскоро стана ясно, че херцозите на Съсекс също планират да основат своя фондация в Кабирите, която да помага при справяне с последствията от опустошителни урагани. Явно благотворителността продължава да играе важна роля в живота на принца и съпругата му.

Превод и редакция: DarikNews