/ NOVA
Кой ще бъде деветият участник в уникалното шоу?
Маги Джанаварова и Луна ще се присъединят към звездните участници в новия сезон на „Като две капки вода“.

NOVA

„Приключенията за мен след „Маскираният певец“ продължават! Нямам търпение и много се вълнувам за участието си в „Като две капки вода“. Нека приключението започне на 24 февруари“, споделя с очакване Маги Джанаварова, която изпълнява хитовете „Трябва да знам“, „Сама“, „Just The Two Of Us”. След емоцията, която ѝ поднесе маската на Пчелата, певицата е готова за предизвикателствата на уникалното шоу за преобразявания.
 
Galia и Тото се включват в звездния каст на „Като две капки вода“

Още една дама, която не може да остане незабелязана, ще вземе участие в новия сезон на „Като две капки вода“.

NOVA

„Обичам хората! До сега изявите ми във формати, категорично бяха по сценарий, какъвто са очаквали от мен, но сега влизам в най-гледаното предаване в национален ефир, да забавлявам и да се раздам за зрителите. Да изляза отново от зоната си на комфорт и да радвам публиката, в това се изразява развитието на всеки един артист! Нямам ограничения! Всичко е възможно за Луна Президент! Аз съм това, което сте Вие! Вие сте това, което съм Аз!”, споделя Луна.

Фики и DARA на сцената на „Като две капки вода“

Определяна от почитателите ѝ като „явление без аналог“ и „Царица на шоуто” тя ще се изправи пред своя първи образ в понеделник вечер.

Кой ще бъде деветият участник в уникалното шоу „Като две капки вода“ и кое име ще допълни плеядата от звезди - предстои да разберем съвсем скоро.

Следете Facebook страницата на предаванетоОфициалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук