/ NOVA
Нежната половинка на популярния дует КариZма Galia и един от най-известните хип-хоп изпълнители в България - Йонислав Йотов-Тото, ще бъдат част от звездния кастинг на „Като две капки вода“.

NOVA

„Предстоящото си участие в „Като две капки вода” приемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването - едно цяло съзвездие само по себе си. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно”, сподели Galia - хитмейкър, съавтор в хитовете на някои от най-успешните български артисти, както и на любими песни на емблематичния дует КариZма.  

Фики и DARA на сцената на „Като две капки вода“

По време на осми сезон на уникалното шоу за преобразявания зрителите ще проследят преобразяванията на още една музикална звезда - Тото от група „СкандаУ“. Популярният изпълнител ще остави изграденото амплоа, за да влезе в 13 образа на световни звезди. „Едно приключение без претенции, с много усмивки и все искрени. Това очаквам“, признава изпълнителят на „Чужди усмивки“, „Спомен от рана“, „Хайвера“ и други хитови парчета. 

NOVA

На 24 февруари Galia, Тото, Фики, DARA, Антоан и Георги ще влязат в обувките на първите образи заедно с останалите звезди в шоуто. Кои ще бъдат останалите участниците в „Като две капки вода“, които ще опитат вкуса на преобразяването, предстои да разберем. 

Следете Facebook страницата на предаванетоОфициалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук