Комиксовият екшън "Дедпул" с Райън Рейнолдс оглави класацията на филмите с най-много грешки за 2016 година, съобщи Уърлд ентъртейнмънт нюз нетуърк.

Най-големите холивудски разочарования на 2016 г.

Хитовата лента е осеяна с 23 грешки при монтажа и други пропуски - с 10 повече от поставения на второ място "Капитан Америка: Гражданска война".

Най-голямата грешка според сайта moviemistakes.com е погрешно отрязана ръка в бойна сцена от "Дедпул".

"Дедпул" е любимият филм и на българската кинопублика

"В екшън сцената с ръкопашния бой на моста Дедпул се измъква от белезниците на Колос като си отрязва ръката. Той отряза лявата, но когато скача от моста, липсващата ръка е отдясно", каза директорът на сайта Джон Сандис.

Като друга грешка той посочи отражение на снимачния екип в страничното огледало на колата, което влиза в кадър. По време на снимките въоръжен преследвач става от мястото си в автомобила и в този момент се виждат образите на камерата, микрофона и оператора.

Обявиха списъка на най-надценените актьори в Холивуд

Филмите "Капитан Америка: Гражданска война" и "Зоотрополис" си поделят второто място с по 13 грешки, докато четвъртата позиция заема втората част на продукцията "Зрителна измама" с 12 гафа. Само две грешки по-малко класират под номер пет "Джейсън Борн" и продължението на "Заклинанието".

Фенове преброиха 41 грешки в "Бързи и яростни 7"

В челната десетка влизат "Съли: Чудото на Хъдсън", "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", "X-Man: Апокалипсис" и "Бебето на Бриджит Джоунс".

Посетителите на сайта са забелязали над 250 грешки във филмите от тази година. Сред тях има дрехи, които се оправят сами, отражения на снимачния екип, влезли в кадър, и герои, които са на две места едновременно.

Източник: БТА