Палачинките са любимият десерт на Водоелеите
Палачинките са любимият десерт на Водоелеите / Thinkstock/Getty Images
Астролозите казват, че всяка зодия има определени хранителни навици, свои любими десерти и сладкиши, които ги правят усмихнати и щастливи. Водолеите са свободолюбиви, обичат нестандартните неща и определено могат да започнат вечерята първо с десерта.

Определено представителите на тази зодия не са класическите любители на шоколада. Вижте любимите пет десерта на Водолеите, подбрани от foodpanda.

Палачинки

Палачинките са любимият десерт на Водоелеите. Те са способни да измислят хиляди вариации за него, като най-много обичат палачинки с мед, със сладко и сирене и с кисело мляко.

Чийзкейк

За представителите на тази зодия най-добър чийзкейк няма. Те обичат всички от вариацията с тъмен шоколад, до тази само с крема сирене и ядки.

Ягоди със сметана

ягоди със сметана
Thinkstock/Getty Images

Въпреки че, Водолеите не са романтични, те обичат да хапват ягоди с обилно количество сметана. Няма да сгрешим, ако кажем, че ядат сметана с ягоди.

Курабии

Водолеите обичат печени сладки и всякакви десерти с тесто, но курабийките са техен фаворит, особено, ако са поднесени чаша мляко или вкусно капучино.

Вижте още:

Любимите храни на зодия Водолей

Водолей - знакът на гениалността и лудостта

Най-много секс правят представителките на зодия Водолей