Лейди Гага и Тейлър Кини не са се разделили, взимат си почивка
Лейди Гага и Тейлър Кини не са се разделили, взимат си почивка / БГНЕС, архив

Певицата и актриса Лейди Гага и годеникът й, актьорът Тейлър Кини, са решили да си вземат почивка един от друг. Това обяви самата Гага в профила си в Instagram.

По-рано неин представител също съобщи, че двойката "си взима почивка", без да дава повече подробности.

Лейди Гага и Тейлър Кини се потопиха в леденото езеро Мичиган (СНИМКИ)

Двамата не бяха забелязвани заедно от седмици, в резултат на което множество медии обявиха, че двойката е развалила годежа си.

Поради тази причина певицата реши да изясни ситуацията със снимка в Instagram, придружена от следния текст:

"Тейлър и аз винаги сме вярвали, че сме сродни души. Но като всяка двойка, ние също имаме добри и лоши моменти. Затова решихме да си вземем почивка. И двамата сме амбициозни артисти, които, надявам се, ще преодолеят проблема с големите разстояния и сложните работни графици, за да продължим просто да се обичаме, както винаги сме се обичали. Стискайте ни палци!"

Тейлър Кини за Лейди Гага: Връзката ни е силна, защото сме сродни души

Певицата никога не е крила, че й е трудно да поддържа продължителна връзка, защото партньорите й се смущават от известността й, или им е трудно да приемат сексуалната й разкрепостеност и бисексуалност.

Лейди Гага и Тейлър Кини се сгодиха миналата година на Свети Валентин. Те се запознаха през 2011-а на снимките на видеоклипа на певицата You & I.

Вижте годежния пръстен, с който Тейлър Кини поиска ръката на Лейди Гага

В момента Лейди Гага работи върху нов си албум. Предишният й албум „Cheek to Cheek", записан заедно с Тони Бенет, излезе през 2014 г. и спечели награда Грами. Предхождащият го „Artpop" от 2013 г. не беше толкова успешен.

Тази година Лейди Гага спечели награда Златен глобус за ролята си в сериала "Зловеща семейна история: Хотел" и беше номинирана за награда Оскар за песента Til It Happens to You.

Тейлър Кини се снима в сериала „Пожарникарите от Чикаго".