В края на всяка година повечето хора си правят равносметка, като споделят мислите си по темата в социалните мрежи. Това направи и младата певица Крисия Тодорова. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
Тийнейджърката признава, че може би звучи носталгично, но благодари на 2019 г. за възможностите, за възходите и спадовете. "Бих искала да преправя половината година и да бъда по-умна, отколкото бях", пише Крисия в своя Instagram профил.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

aesthete🌫

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat) on


"Иска ми се слабостите ми да не са ме завладели или поне да съм съм взела поуки от лошото и се надявам 2020 г. да ме направи още по-силна", пише Крисия на английски език.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

{blurry head}

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat) on


Всъщност тийнейджърката поне в професионален план изглеждаше доста стабилна през годината - записа ново парче, имаше няколко телевизионни появи, а и в училище нещата вървят добре.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

even tho October’s over, this lil pumpkins really qt

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat) on


Плановете на Крисия също са доста смели. Въпреки че е едва на 16 години, тя вече мисли за своето висше образование, което отново ще бъде свързано с музика. Крисия мечтае да учи в чужбина. Къде - няма значение, просто иска да има смисъл от това, че е там.