Напоследък на всички ни е трудно, гледайки едно момиче на улицата, да познаем дали е на 16 или на 30 години. Просто всички са еднакво облечени и еднакво гримирани.

В този контекст определено ни прави впечатление Крисия Тодорова, която преди цели 6 години достигна до рекордното за България второ място в детската версия на песенния конкурс "Евровизия". Вижте в канала "VIP Box" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my hair looks pretty

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat) on


Крисия днес е на 15 години, но за разлика от много нейни съученички и като цяло момичета на нейната възраст, се облича... като дете.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌵

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat) on


На нейните снимки няма тонове грим, филтри и изрязани блузки, подчертаващи бюста или задните части. А за това има една много проста причина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❣️

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat) onПрез камерата на "На Кафе" певицата, облечена в тениска на Цар Лъв, сподели, че избира да изглежда по този начин, просто защото след 2-3 години няма да има избор и ще изглежда наистина като млада дама. "Сега се старая да стоя на години, на които съм и просто... обичам да съм дете", поясни тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smile, it confuses people :)))

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat) on


Крисия от малка е пред камерите и може да се каже, че е едно от популярните лица в родната музика. Признава, че славата ѝ тежи, но няма избор и се справя. Тя беше категорична, че избира да продължи винаги напред и то с усмивка на лице.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blue mood 🦋

A post shared by Krisiya Todorova (@krisiyat) on


В друго интервю, по-рано този месец, Крисия призна, че е изпадала в депресивни състояния, но никога не е посягала към алкохол или наркотици.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук