Някои хора са готови на всичко в името на славата. Такъв е и случаят на Йованда Айрес. Две видеа на влогърката обиколиха интернет пространството, оставяйки всички да се чудят в достовереността им. Каналът "Скандално" във vbox7 разказва:

Йованда препоръчва своите вегански диетични планове и твърди, че наистина работят. Но нейни последователи я хванаха в лъжа.

Влогърка се опита да изяде жив октопод, той я захапа (ВИДЕО)

Освен това тя решава да не пие 25 дни вода, без да се консултира със специалисти, но убеждавайки и други хора да се присъединят към предизвикателството. Но докторите й съобщават, че има хормонален дисбаланс. За да бъде отново здрава, трябва да увеличи тестостерона в тялото си, да се храни със сготвена храна, включително яйца и риба (храни, които веганите не ядат).

Цялата тази информация Йованда Айрес съобщи чрез видео със заглавие „This is what is happening“. Но видеото идва в отговор на друго видео, в което се вижда как влогърката яде риба. Преди сърцераздирателната й история, бдителни потребители откриха видео-материал, чрез който се вижда, че Йованда не е истински веган.



След като качи видеото „This is what is happening“, много от потребителите са убедени, че историята за здравословното й състояние е фалшива и е само опит за повече гледания.

И още:

Инфлуенсъри събират пари за почивка - да работят не било вариант (ВИДЕО)

Инфлуенсъри са готови да продадат дори и годежа си, за да привлекат последователи (ВИДЕО)

Майка се разголи, за да промотира порно сайта на сина си (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук