На какво са готови инфлуенсърите, за да привлекат спонсори и последователи към профилите си? Очевидно на това да направят една от най-важните стъпки в живота им, а именно – брак. Пример за това са Мариса Кейси Фукс и приятелят й Габриел Гросман. Каналът "Скандално" във vbox7 показва тяхната история.

Всичко започва с видео, което Гросман качва в Instagram, в което обяснява, че двамата не си падат по традиционните сватби. Поради тази причина той е измислил необичаен начин да й предложи – като й постави изпитания, през които трябва да мине, за да достигне до годежния пръстен.

Как можете да получите повече популярност в Instagram? (ВИДЕО)

Приключението я води от Ню Йорк до Париж. Но по пътя й тя открива огърлици, чиито марки няма как да не забележим. По време на „разгадаването на загадките“ Мариса документира всичко и в резултат натрупва хиляди нови последователи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the most epic weekend. ✨

A post shared by MARISSA CASEY GROSSMAN (@fashionambitionist) on


Но специалисти по маркетинг забелязват, че хаштаговете, които тя използва, са много добре подбрани, марките, които показва, не са случайно показани. На всичкото отгоре Фукс по професия е маркетинг директор, така че тя много добре знае как работи системата.

След цялата еуфория по сватбата се появи информация, че маркетингови специалисти от различни брандове са получили файл, който представя бъдещия годеж като потенциална възможност за добра реклама. В презентацията им е имало подробен график на младоженците, включително и часовете, в които Мариса ще публикува постовете си.

Разбира се, двамата отричат тази информация, но когато няколко маркетингови специалисти от различни компании излязат с една и съща информация, този годеж определено остава под въпрос.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All I wear is black and white, but damn I look good with alil red

A post shared by Gabriel Grossman (@gabriel.grossman) on


И още:

Кайли Дженър: реалити звездата, която натрупа $900 млн. от славата си (СНИМКИ)

72-годишен руснак се превърна в модна икона в Instagram (СНИМКИ/ВИДЕО)

Най-високоплатените знаменитости в Instagram (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук