Кралица Елизабет II лично приготвила чай на работник в Бъкингамския дворец, a уникалният жест е разкрит в документалния филм „Тайните на кралския двор“
Кралица Елизабет II лично приготвила чай на работник в Бъкингамския дворец, a уникалният жест е разкрит в документалния филм „Тайните на кралския двор“ / Gulliver/Getty Images
Кралица Елизабет ІІ лично приготвила чай на работник в Бъкингамския дворец. Уникалният жест е разкрит в документалния филм „Тайните на кралския двор“, пише Daily Mail.

Работник в резиденцията на кралицата си поръчва чаша чай на жена, която минавала случайно покрай него. Той се бил съсредоточил върху разглобяването на бюро, когато зад себе си чул мил женски глас, който го попитал дали иска чай.

Диетата за дълголетие на кралица Елизабет Втора (ВИДЕО)

В голяма чаша. С две захарчета. От чая за работниците. Не искам от глупостите, които ми предложиха предишния път, когато бях тук, всичкия този порцелан и чаени чинийки“, отвърнал той грубо на дамата без да се обръща. 

Ето какво носи в чантичката си кралица Елизабет II (СНИМКИ)

Жената се върнала при него и му казала: „Оставих чашата на масичката“. Когато се обърнал той с изненада открил, че чаят му е сервиран лично от кралицата на Великобритания. 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук