Ким Кардашиян с убийствено деколте след нападението на Седюк (СНИМКИ)
Ким Кардашиян с убийствено деколте след нападението на Седюк (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Риалити звзедата Ким Кардашиян се е възстановила доста бързо от травмата, която й нанесе скандалният украински журналист Виталий Седюк. Малко след като беше нападната от украинеца, Ким се преоблече и се появи на шоуто на Balmain по време на Седмицата на модата в Париж в провокативен тоалет с убийствено деколте и със съпруга си Кание Уест под ръка.

Снимки можете да видите тук

На видео, което беше качено в YouTube, се вижда как Ким Кардашиян излиза от колата заедно със съпруга си, когато облеченият в камуфлажна униформа Седюк й се нахвърля и се опитва да я повали. Телохранителите й обаче веднага се притичат на помощ и го спират.

Това не е първата подобна проява на Виталий Седюк. През месец съд в Лос Анджелис му забрани да посещава холивудски и светски събития, включително филмови премиери, и да приближава на повече от 460 м от мястото на провеждането им. Забраната дойде след като украинецът прескочи огражденията и удари по лицето Брад Пит на премиерата на филма "Господарка на злото" (Maleficent). Скандалният журналист беше уволнен на 17 май от украинския канал "1+1", след като на червения килим на фестивала в Кан погледна под шлейфа на актрисата Америка Ферера. Седюк получи 3-годишна пробация, след като прекъсна речта на британската певица Адел на наградите Грами миналата година. Преди две години Седюк отнесе шамар от Уил Смит, след като се опита да го целуне по устните на премиерата на "Мъже в черно 3" (Men in Black 3) в Москва