На Кейтлин Картър беше приписана връзка с Майли Сайръс
На Кейтлин Картър беше приписана връзка с Майли Сайръс / Gulliver/Getty Images
„Миналия юли отидох на почивка с приятелка. Следващото, което знаех бе, че съм влюбена в нея. Е, не беше толкова просто, но не беше и много сложно”, споделя блогърката за Майли Сайръс
Блогърката Кейтлин Картър, на която беше приписана връзка с певицата Майли Сайър след раздялата й с актьорa Лиъм Хемсуърт, говори искрено пред американското списание Elle. Тя разкрива каква е била преди да срещне изпълнителката и да открие и „тази част от себе си”. Споделя и за връзките си с мъже. Категорична е в едно – отказва да се самоопределя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on


"До това пътуване никога не ми беше минавало през ума, че дори съм способна да обичам жена така, както я обичам. Но като помислих върху романтичната си история, разбрах, че никога не съм имала „тип“, започва изповедта си Картър. "Не съм единствената, която усеща натиск да обясни или да се определи по един или друг начин", казва тя и обяснява, че хората я привличат не заради пола и физическите черти, а е привлечена от „ума на човек”: „Не е непременно интелигентността, въпреки че това е от значение, а по-скоро как мислят и работят, как гледат на света”. И отказва да се дефинира по отношение на сексуалността си, защото „станахме общество на етикетите, дори и да твърдим, че сме по-разкрепостени от всякога”.

Майли Сайръс заживя с жена след развода (ВИДЕО)
 
Когато бях на 22 г., се влюбих в блестящ, но много по-възрастен мъж. Той беше бърз, интересен и най-смешният човек, когото някога съм познавала. Приятелите и семейството ми не го приеха заради разликата във възрастта ни. Но имаше химия, която ме привлече към него, сякаш нямах думата по този въпрос”.
 

На 25 г. срещнах мъжа, за когото в крайна сметка бих избрала да се омъжа. Легитимността на този брак се превърна във въпрос на обществен дебат, но за него и мен той беше много истински. Той беше възможно най-красивият човек на планетата, със сърце от злато и неуморно чувство за приключения. Бях привлечена от духа му. Майка ми беше права като каза, че никога няма да ми е скучно с него. Той ми стана най-добрият приятел и заедно се забавлявахме с това, което светът имаше да ни предложи”, разказва блогърката. В крайна сметка обаче, след години на постоянни вълнения, двамата откриват, че вече не израстват като двойка: „Започнах да прекарвам много време, пътувайки сама или с приятели, тихо оплаквайки това, което знаех в сърцето си – че идва краят на брака ми".

Хванаха Майли Сайръс в прегръдките на друга жена (СНИМКИ)

Кейтлин Картър и Броуди Дженър се разделиха през 2019 г. Gulliver/Getty Images

„Малко след това, докато с моята приятелка прекарвахме заедно онзи август, пътувайки из Европа и опитвайки се да преживеем нашите раздели, се роди моят първи и единствен романс с жена. Паднах си по нея толкова силно, колкото по по-възрастния мъж преди години. Не се налагаше да мисля или да анализирам. Просто се случи и го чувствах правилно. Размишлявайки върху тригодишното ни приятелство, разбрах, че винаги съм била привлечен от нея по начин, по който не съм била с други приятелки. Но до това пътуване никога не ми беше минавало през ума да мисля за нея в романтичен смисъл", продължава Кейтлин. Вярва, че всичко е било въпрос на химия, която няма нищо общо с пола. И казва, че според нейни приятели и дори непознати тя отново ще бъде привлечена от мъже, „сякаш те са по-запознати с моята сексуалност от мен”. „Дори не разбирам изцяло какво означава преживяването ми от това лято за мен, но продължавам напред - и това е моят опит”, посочва тя.

Лиъм Хемсуърт подаде документи за развод с Майли Сайръс
 
„Макар да беше краткотрайно, ще остана вечно благодарна на най-скорошната си връзка за това, че ми отвори очите за тази неизследвана част от мен. Опознах себе си по много по-дълбок начин от всякога, не само по отношение на сексуални предпочитания, а и като личност”, категорична е блогърката.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт също се разделиха през тази година / Gulliver/Getty Images

„Въпреки че връзката ни се определя в медиите просто като „лятна свалка“ или „еднополова афера“, това беше много повече - пътуване и самооткриване. За първи път слушах себе си, забравих за „нормата“ и заживях”, споделя още тя и призовава хората да отделят време да разберат кои са, пренебрегвайки това, на което сме научени да вярваме: „Останете любопитни. Знайте, че във вас има много слоеве и те може би са най-безценните”.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
www.elle.com