/ NOVA
Финалът на дванадесети сезон на предаването ще бъде на 13 май в „Арена София“
Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще изненадат своите фенове с невиждано шоу. За първи път в историята на телевизионните предавания в България ще има финал на живо пред повече от 10 000 души. Грандиозният спектакъл ще започне на 13-и май (понеделник) в 19:30 ч. в най-голямата зала в страната - „Арена София“, а зрителите на NOVA ще могат да го проследят от 20:00 ч. в ефира на телевизията. Билетите за шоуто вече са в продажба.

„Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ ще събере на сцената любимите водещи Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков, звездното жури – Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров. Четиримата финалисти ще се борят за победата и гласовете на зрителите за титлата „Най-добър имитатор“, но освен тях ще има и много изненади, които ще направят вечерта незабравима.

В зала „Арена София“ ще бъде изградена специална сцена по подобие на телевизионната, но в много по-големи мащаби, а внушителни екрани ще направят шоуто още по-ярко. Зрителите на NOVA ще имат възможността да гледат спектакъла на „Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ през обективите на десетки камери.

Билетите за събитието са достъпни през платформите:

Grabo.bg – https://bit.ly/43gdcpL

Eventim.bg - https://bit.ly/3TfdrwN

Kupibilet.bg - https://bit.ly/4cj3syW

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация.