Казват, че в очите на човек можеш да прочетеш какво се крие в душата му. Астролозите обаче са на мнение, че знакът, под който се е родил човек, носи определена характерност на погледа му. Ето кои са хората, чийто поглед е най-магнетичен, в кои очи ще прочетете добротата и кои очи ще ви притеглят силно:

Овен 

Представителите на тази зодия имат пронизващ поглед. В него винаги ще забележите една характерна устременост, сякаш всеки момент ще се втурнат във война (словесна, мисловна, емоционална, реална) или поне ще хукнат да прескачат препятствия.

Телец

Телците имат изразителни очи. Погледът им е открит, топъл и земен. Да прочетеш смущение в него - това няма да се случи. От пръв поглед внушават сигурност, добронамереност и спокойствие.

Кой цвят на очите се среща най-рядко? (ВИДЕО)

Близнаци 

Близнаците притежават буден, игрив и неуморен поглед. Той е видимо закачлив и кокетен. Спецификата в очите им се забелязва най-вече когато се смеят.

очи
pexels.com

Рак 

Родените под този зодиакален знак имат сериозен поглед, понякога чак намръщен. Очите им са хубави и дълбоки, но в тях често се чете тъга, носталгия и предпазливост.

Моделът с най-изумителните сини очи и нежен чар (СНИМКИ)

Лъв

Лъвът има магнетичен поглед. Очите на представителите на тази зодия отразяват светлината, приличат на "котешки". Могат да се разпознаят по това, че повечето пъти буквално те гледат отгоре надолу, едновременно с великодушие и осъзнаващи собствената си важност.

Коварни и опасни ли са хората със зелени очи?

Дева

Девите имат прекрасни и по детски наивни очи. Погледът им е изразителен, открит, прям и чист. Неслучайно са най-фотогеничният знак.

Везни

Те имат замечтан поглед. Вроденият вътрешен финес им придава миловидно и топло изражение. Отличителната усмивка (красива, широка и с трапчинки) ги дарява с характерна красота.

Хората с кафяви очи вдъхват най-голямо доверие

Скорпион 

Те имат стоманени и притеглящи очи. Фиксиращ, проницателен поглед, който не може да бъде смутен. Но пък нерядко смущава сериозно отсрещната страна. При една "визуална" битка, Скорпионът е този, който ще издържи докрай.

Стрелец

Стрелците се отличават с искри в очите. Живи, будни, игриви, търсещи, забавляващи се, нерядко насмешливи. Това е знакът на светлооките хора.

очи
pexels.com

Козирог 

Козирозите имат втренчен поглед. Сякаш непрекъснато ви претеглят от - до. При тях най-често можете да засечете т.нар. "психопатски" поглед - твърд, непроницаем, нереагиращ на външни дразнители.

Трите зодии, които са с най-силна харизма (ВИДЕО)

Водолей


Имат разсеян поглед - добряшки, приятелски, вдъхващ доверие. Често изглеждат отнесени, оставате с впечатлението, че се реят из други светове. След Стрелец това е другият знак на светлооките хора.

Погледът никога не лъже: Ето как очите разкриват истинските ни чувства

Риби

Те имат тайнствен поглед - леко отнесен, дори  сякаш липсващ понякога, все едно гледат през вас. Очите им са сред най-запомнящите се - големи, влажни, изразителни. Когато се вгледат в някого, той често е обхванат от чувството, че Рибите четат вътре в него.

Вижте още:

Чаровните звезди с различен цвят очи (СНИМКИ)

Актрисата с най-сините очи: Очарователната Камерън Диас (СНИМКИ)

Очите говорят повече, отколкото си мислим

Когато дефектът се превръща в ефект: Чаровните знаменитости с различни очи (СНИМКИ)

Тайните, които крие всяка зодия (ВИДЕО)

Модел с различни на цвят очи стана хит в интернет (СНИМКИ)

Очите издават от кои заболявания страдаме (ВИДЕО)

„Дяволът с ангелски очи“ дебютира в Ню Йорк (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук