/ Thinkstockphotos
20-годишен бивш престъпник е новата звезда на модния бизнес в САЩ. Мекхи Аланте Лъки е от Севена Каролина и се прочу с уникалните си очи – едното е синьо, а другото кафяво. Чаровникът е лежал в затвора заради кражба на коли. Арестуван е няколко пъти, включително и за нападение срещу жена.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДЯВОЛА С АНГЕЛСКИ ОЧИ
 
Негови снимки се появиха в социалната мрежа и предизвикаха истински фурор. Към Мекхи заваляли предложения за фотосесии и модни изяви, а в него се породило желанието да се развива в тази посока. „Моделството е много забавно, харесва ми“, споделя той.
 

Goal get the shmoney...photographed  by @ahmadbarber styled by @demantistclaire

Публикация, споделена от Mr. Lucky 😁😉👅💦 (@officialmekhilucky) на



Моделът признава, че не се чувства добре с етикета „секси престъпник“. Коментира криминалното си минало като грешка, от която се е поучил. „Кариерата ми сега е голям шанс за мен. Искам да се възползвам максимално от него и да работя упорито. Но това със „секси престъпника“ не приемам. Бях арестуван и лежах в затвора, но никога не съм бил затворник в класическия смисъл на думата. Не се смятам дори за престъпник“, категоричен е той.
 

Young kings #MrLucky

Публикация, споделена от Mr. Lucky 😁😉👅💦 (@officialmekhilucky) на


Секси полицайка извърши арест по бански (СНИМКИ)

Разказва, че винаги е осъзнавал, че изглежда уникално заради очите си, но никога не е предполагал, че визията ще му донесе слава и пари. „Очите ми винаги са привличали вниманието, но смятах, че това е нещо нормално. Не мислех, че ще ме направят известен“, посочва Лъки. Освен на модните си успехи, младият мъж се радва и на дъщеричка, която се роди през юни. Момиченцето също има невероятни очи.
 

Say hey brooke

Публикация, споделена от Mr. Lucky 😁😉👅💦 (@officialmekhilucky) на


Най-сексапилният престъпник в света излезе от затвора (СНИМКИ)

Той е на път да измести 32-годишния Джеръми Мийкс, който се прочу като най-секси престъпник в света.