Най-сексапилният престъпник в света излезе от затвора (СНИМКИ)
Най-сексапилният престъпник в света излезе от затвора (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Обявеният за най-сексапилния престъпник в света Джеръми Мийкс вече е свободен човек, след като излежа присъдата си за въоръжен грабеж и участие в криминална банда. Новината беше съобщена от неговия агент.

Да, правилно прочетохте, Джеръми има агент и е готов да захвърли криминалното си минало и да се отдаде на нова кариера в модата, а защо не и в киното.

Мениджърът Джим Джордън съобщи, че клиентът му вече има няколко предложения. „Джеръми е скромен човек и е много благодарен за подкрепата, която получи", допълни Джордан.

Джеръми Мийкс стана световна сензация през 2014 година, след като тогава 30-годишният престъпник беше арестуван за поредица от въоръжени грабежи с трима други членове на престъпна група.

След ареста полицията в калифорнийския град Стоктън публикува неговата снимка във Facebook. За броени часове тя беше харесана десетки хиляди пъти, а Джеръми, наречен "дявол с ангелски очи", получи титлата „най-сексапилният престъпник в света".

Как Джеръми накара хиляди жени по света да се влюбят в него?

Оказва се, че не е трудно. Джеръми Мийкс е не просто лошо момче - с плътните си устни и сините си очи той прилича на холивудска звезда, а не на мъж, който от години е от грешната страна на закона.

След като снимката му попадна в социалните мрежи, жени от цял свят започнаха да му изпращат писма и да му се вричат във вечна вярност. Но Джеръми е семеен мъж и отдаден баща.

Снимка, публикувана от JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Колко лошо момче е Джеръми Мийкс?

Джеръми Мийкс е обвинен в редица престъпления, сред които фалшификации, кражби, незаконно притежание на оръжие, участие в престъпна банда. Семейството му обаче уверява, че от няколко години той е нов човек и се е превърнал в баща и съпруг за пример.

На малко по-различно мнение е полицията в Стоктън, която го обявява за „един от най-опасните престъпници в района".

Дали се е поправил и очаква ли го шеметна кариера в шоубизнеса? Предстои да разберем.