/ Guliver/Getty Images
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс изненадаха всички с новината, че очакват третото си дете. Двойката присъства на нюйоркската премиера на филма „Покемон: Детектив Пикачу“, а русата красавица изглежда прекрасно с бременното си коремче. 

Вижте снимки тук

Семейството се радва на две красиви дъщерички – 4-годишната Джеймс и 2-годишната Инез, които избягват да показват на публични места. 

Любовната приказка на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли започва като приятелство през 2011 г. Тогава двамата се срещат на снимачната площадка на общия си филм "Зеленият фенер".

31-годишната Блейк и 42-годишния Райън очаква третото си дете
Guliver/Getty Images

Въпреки че прекарват по няколко часа на ден заедно, никой от тях не прави първата крачка към другия. Това е до момента, в който решават да отидат заедно на вечеря, но не на любовна среща, тъй като всеки ще доведе тогавашната си половинка. Но веднага след като страстта между бившата „клюкарка“ и кумира й от детството – Лео ди Каприо, изстива, а романът на Райън и съпругата му Скарлет се изчерпва, приятелството между двамата познати бързо преминава на друго ниво.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby #3 is on the way for #BlakeLively and #RyanReynolds! The actress debuted her bump on the red carpet of Pokémon.

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Само след половин година те заживяват заедно, но в едно свое интервю актьорът признава, че е разбрал, че Блейк е голямата му любов, за която той непременно трябва да се омъжи, веднага след първия им секс. А той бил...на първата среща.

Перфектното семейство: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли (СНИМКИ)

Двамата са семейство от 9 септември 2012 година. 

Още за звездното семейство: 

Вижте най-впечатляващите тоалети на Блейк Лайвли на Met Gala (СНИМКИ)

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли + още 12 звездни двойки с голяма разлика във възрастта (СНИМКИ)

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли за първи път показаха двете си деца (СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук