Някои холивудски звезди заявиха желанието си да летят в Космоса. Те дори си купиха билети за първото пътуване, въпреки че датата на стартиране на първия туристически космически кораб все още е неизвестна. Вижте кои са те в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Джъстин Бийбър

Канадският изпълнител си купи билет за борда на SpaceShipTwo през 2013 г. за $250 000.

Джъстин Бийбър
Gulliver/Getty Images

Аштън Къчър

Актьорът ще стане 500-я пътник, който ще замине с "Върджин Галактик". Новината бе потвърдена от генералния директор на компанията сър Ричард Брансън чрез неговия блог.

„Обадих се на Аштън, за да го поздравя. Той е развълнуван като нас от възможността да е сред първите, които ще пресекат последната граница и ще се върнат, сред първите, които ще изпитат магията на Космоса”.

Туристически полет в космоса може да струва над 40 млн. долара

Леонардо ди Каприо

Актьорът е закупил два билета, като един от тях е продаден на търг за 1 млн. паунда, а парите са дарени за благотворителност.

Леонардо ди Каприо
Gulliver/Getty Images

Анджелина Джоли и Брад Пит

Двамата сключиха брак през 2014 г. За медения си месец, те са си подарили билети за пътешествие в открития Космос. За съжаление, две години по-късно Джоли подаде документи за развод и ако полета се осъществи, те ще трябва да излетят заедно рамо до рамо.

Брад Пит и Анджелина Джоли
БГНЕС


Ръсел Бранд

Актьорът бе женен за Кейти Пери в периода 2010-2012 година. Според The Toronto Sun, певицата му е подарила билет за Космоса за един от рождените му дни.

Как би изглеждала почивка на Луната?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук