Хилда Казасян е неразделна част от журито на музикалното шоу "Като две капки вода", но тя всъщност е много повече от това. "Любовта ми към музиката датира още от бебе", казва певицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Като две капки вода😊

A post shared by Hilda Kazasyan (@hildakazasyan) on


И не просто музиката като цяло, а джазът, уточнява тя. Но за Хилда този стил е не просто един от многото, а той носи атмосфера, миризма, а и спомени от детството.

"Когато съзнателно вече се потопих в магията ѝ, друг начин на съществуване, взаимоотношения, лекотата, която тези ноти носят, осъзнах колко лежерно се случва всичко", уточнява тя. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
Но Хилда Казасян е също толкова добра във вътрешния интериор, колкото и в музиката. "Всичко сама съм си направила, от първата до последната игла в моите ресторанти", споделя пред в. "Пенсионер".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

A post shared by Hilda Kazasyan (@hildakazasyan) on


Вероятно не е изненада, но класиците в джаза са формирали Хилда Казасян като музикант. Тя е израснала с Дюк Елингтън, Ела Фицджералд. Франк Синатра, Луис Армстронг. Признава, че от тях е взела съзнателно и несъзнателно по нещичко.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sound check 🤗

A post shared by Hilda Kazasyan (@hildakazasyan) on


За нея извънредното положение не представлява кой знае какъв проблем, тъй като се определя като домошар. Домакинството пък ѝ е най-голямата почивка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilda Kazasyan (@hildakazasyan) on


"Не свалям щастливата усмивка от лицето си, но това не е моя заслуга, това е Божи дар, благодарна съм на Всевишния! Именно с ведро и хубаво настроение животът става по-лесен, по-приятен, нещата се случват по-добре. Знаем колко всъщност е важен начинът, по който подхождаш към живота, за да ти се върне това, което желаеш", споделя още тя.