/ Gulliver/Getty Images
Ден след като създадоха собствен официален акаунт в Инстаграм, принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган вече имаха над 2,7 милиона последователи в социалната медия, предаде Франс прес. Сред последователите са водещи родни и холивудски знаменитости, допълва в. "Дейли стар".

Принц Хари и Меган вече със собствен акаунт в Инстаграм

Сред звездите, последвали херцозите на Съсекс, са бившият футболен ас Дейвид Бекъм, холивудските актриси Гуинет Полтроу и Блейк Лайвли, боливудската актриса Приянка Чопра, певецът Зейн Малик, моделът Кели Брук.

Почитатели на кралската двойка приветстваха възторжено принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган в социалната медия.

"Чудесна новина. Добре е, че ще можем да следваме дейността Ви чрез официален акаунт. Поздравления. Много сме щастливи", пише радостен последовател на херцозите.

Херцогиня Меган ще наруши дългогодишна традиция за кралското бебе

Създаването на собствен официален акаунт е поредната стъпка към отделянето на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган от принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, с които съжителстват в двореца Кенсингтън и досега споделяха с тях официалния дворцов акаунт в Инстаграм.

След предстоящото раждане на първото им дете херцозите на Съсекс ще се преместят в резиденцията Фрогмор хаус, припомня изданието.

Ремонт отложи преместването на Хари и Меган в новия им дом

От Книгата за рекордите на Гинес казаха, че акаунтът на Хари и Меган е счупил рекорда за бързина за набиране на 1 милиона последователи, предаде Франс прес.

Символичният праг е бил преодолян само за 5 часа и 45 минути. Рекордът бе поставен от южнокорейския кей поп изпълнител Канг Даниел и беше 11 часа и 36 минути. Преди това папа Франциск постави рекорд от 12 часа.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА