Хитове, оригинална сценография и артистично присъствие завладяха сцената на шоуто
„Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като едно семейство“, сподели FIKI, който завоюва обедата за втори път в рамките на „Като две капки вода“ Сезон 9 - All Stars.

NOVA

NOVA

NOVA

Певецът изправи на крака публиката с наелектризиращата песен на Тина Търнър “You’re simply the best”. „Тина Търнър притежава феноменален глас. Днес тя даде интервю, в което сподели, че приключва с професионалната си кариера“, разказа изпълнителят.
 

Вечерта беше открита от Къци с пънк изпълнение в ролята на Аврил Лавин. „Поведението на Майли, която е изключително провокативна, беше една от най-сложните ми задачи.

NOVA

NOVA

NOVA

Тя обича себе си и аз трябва да се заобичам в нейния образ“, сподели Михаела Маринова, която се преобрази в Майли Сайръс с дързост и оригинални костюми.
 

Френската класика Je ne regrette rien беше изпълнена от Поли Генова, коят остави своя сценичен темперамент за образа на Едит Пиаф.

NOVA

NOVA

„Това беше един от най-добрите ти образи до този момент!“, категоричен беше Фънки. Милица си припомни руския език за изпълнението на екстравагантната украинска звезда Vitas. Впечатляващият сценичен пърформанс беше аплодиран от пубиката и журито, което беше искрено впечатлено от комбинацията на поп и оперно звучене.
 

Сцената се превърна в кадър от Боливуд с появата на Рафи в образа на индийския изпълнител Дарен Менди.
 

Ритмите продължиха с AZIS, който пренесе публиката в едно от емблематичните парчета на Шакира.
 

„Смятам, че скоро не си се забавлявал толкова на образ!“, заяви Юлиан Вергов. „Тази песен тананикам от дете! Харесвам клипа и култовата сцена с прахосмукачката, сподели Софи Маринова, която се завърна на живо в шоуто.
 

Певицата провокира усмивки и настроение сред публиката, влизайки в ролята на Фреди Меркюри и парчето, което апелира свобода на духа.

Къци ще избира между Ела Фицджералд и Луис Армстронг, а AZIS ще се върне къ мъжките образи с Атанас Гроргирев и един български рок хит. Михаела Маринова ще скочи в Euphoria с Лорийн, а Милица ще бъде Куин Латифа с ролята й в мюзикъла „Чикаго“.
 

Рафи ще се превърне във Фил Колинс, а Поли Генова ще бъде Софи Маринова. Самата Софи пък ще се преобрази в Рафи, а победителят за вечерта FIKI ще бъде Дейвид Ковърдейл.
 

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 часа по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.