Милица в като "Две капки вода"
Милица в като "Две капки вода"
Сцената на шоуто се превърна в истински концерт с любими песни и големи звезди
Запомнящото се артистично изпълнение на Милица в ролята на 100 Kila й донесе първа победа в „Като две капки вода“ Сезон 9 – All Stars.

„За първи път те виждам толкова да се забавляваш - изпълнението ти беше феноменално!“, заяви Юлиан Вергов след ипоявата на певицата, която създаде шумно парти в компанията на Лора Караджова.

Най-впечатляващата вечер от началото на сезона представи на публиката истинско шоу с незабравими дуети, обичани изпълнители и вечни български хитове. След предизвикателствата на различни езици, Софи Маринова запя и на турски за преобразяването в Галя от КариZма и техния хит – Yurudum. С хореография, настроение и автентично пркисъствие на сцената се появи и дуетната й половинка за вечерта – Миро, който призна, че текстът е бил сред най-трудните, които му се е налагало да учи в историята на своята кариера. В ефир се включи и самата Галя, която поздрави от Лондон Софи за изпълнението й.

Братя Аргирови се превърнаха от дует в трио с участието на FIKI, който получи пздравления от журито. На сцената прозвучаха хитове като „Как си ти“ и „Гот е“, а култовият тандем показа някои от своите запазени движения. За образа на Любо Киров Къци получи подкрепата на Сантра, която огласи песента „Без теб“. Малко по-късно самият Любо остави ролята на зрител и отново застана под светлините на прожекторите за трио с Орлин Павлов и Поли Генова. На певицата се падна предизвикателството да направи образа на Графа в компанията на емблематичните музиканти. AZIS запя с близначките Алекс и Влади, създавайки един от най-добрите си женски образи в шоуто. Преобразявайки се в кралицата на българската поп сцена - Мария Илиева, Михаела Маринова изправи публиката на крака в компанията големия Васил Найденов. Вечерта продължи с впечатляващо артистично изпълнение на Рафи в ролята на Слави Трифонов. Изпълнителят, който беше поздравен от журито за детайлите и умението на образа, направи дует с Годжи.

Следвата седмица Софи Маринова ще бъде Фреди Меркюри, а Поли Генова ще се върне към женските образи с Едит Пиаф. AZIS ще изучи движенията на Шакира, а Къци ще бъде бунтарката Аврил Лавин. FIKI ще запее едно от култовите парчета на Тина Търнър, а Рафи ще бъде екзотичната звезда Далер Мехли, Михаела Маринова ще покаже друга версия на Майли Сайръс, а Милица – Витас.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.