Има хора, с които се разбираме чудесно и такива, с които комуникацията е малко по-особена. Все трябва да сме деликатни, да внимаваме какво казваме, как го казваме и честичко да премълчаваме някои важни истини, за да не ги "настъпим" така, че да предизвикаме ураган! И все пак има 3 зодии от зодиака, чийто представителки са жените с най-трудни за разбиране от околните характери и често се определят като "проклети". Кои са те, вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Стрелец

Да, точно тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И причините не са малко! Неудържимият им характер постоянно ги води „някъде“. Да се задържи интереса им е доста трудна работа, особено в интимен план. Защитната им реакция е повече от ужасна – те слагат маска на безразличие, дори жестокост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, но то никога няма да стане важно за тях. Стрелците са коварна зодия – създават впечатление за разбран човек, но всъщност винаги искат да става на тяхното. Независимо на каква цена!

Скорпион

Кралят на трудните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръх его и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора с за тях. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, трябва задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот!

Коя е най-грозната черта от характера ти според зодията? (ВИДЕО)

Козирог

Супер независим знак! Не му пука да тръгне срещу мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е наистина трудно да го накарате да направи нещо, което не иска. Комуникацията с него също не е лесна, защото той презира повечето хора (те просто не са на нивото му) и общува с тях по задължение или от скука. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш интимен партньор става нелека задача. Придружена от десетките компромиси, които ще ти се налага да правиш всеки ден.

инат
ThinkStock/Getty Images

Edna.bg