Когато разберем каква е зодията на новата ни тръпка, сякаш инстинктивно опираме до силата на астрологията, за да предопределим бъдещите ни взаимоотношения.

Да проверим зодиакалната ни съвместимост обаче не е единственият начин да се информираме за любовните хипотези на звездите. Истината е, че всеки знак притежава индивидуални негативни черти, които се проявяват още в ранния етап от връзката им и могат да отблъснат всеки. Вижте кои са те в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Имаш силен състезателен дух и даваш всичко от себе си във всяко начинание. Понякога това може да се изтълкува погрешно.

Разменени роли в семейството? Не, благодаря (ВИДЕО)

Телец

Знаеш, че инатът на зодията ти е емблематичен. Много хора намират за изключително изнервящ факта, че за нищо на света не би променила мнението си.

скандал
iStock/Getty Images

Близнаци

Няма нищо лошо в това, да бъдеш комуникативен, но понякога прекаляваш с празните приказки. Научи се да даваш думата и на партньора ти.

Рак

Емоционалната ти натура не е по вкуса на всеки. Опитай се да бъдеш по-тактична и сдържана.

скандал
iStock/Getty Images

Лъв

Обичаш да ти обръщат внимание, но понякога изискваш прекалено много. Никой не обича егоисти и нарцисисти.

10 неща, които мъжете мразят в жените

Дева

Ти си наясно със себе си и знаеш отлично какво искаш. Понякога обаче може да си навлечеш неодобрението на мъжа до теб заради това, че искаш всичко да се случва точно по твоя начин.

Везни

Трудно взимаш решения, защото искаш да угодиш на всички. В това няма нищо лошо, но е добре от време на време да отстояваш позицията си, защото в противен случай ще бъдеш определяна като слабохарактерна.

Скорпион

Ти си много страстна и даваш всичко от себе си, когато дойде време да изконсумираш физическото привличане. Внимавай обаче да не се държиш прекалено сексуално и агресивно, защото това би отблъснало много мъже.

секс
iStock/Getty Images

Стрелец

Ти си енергична и непредсказуема. Партньорът ти трябва да разполага със същия енергиен запас, за да устоява на бързите ти темпове. Това може да доведе до нежелана психическа преумора.

Пет неща, които отблъскват мъжете

Козирог

Ти си поставяш високи цели и нямаш време за губене. Някои ти се възхищават за това, а други те намират за арогантна. Помни, че няма нищо лошо в това, да признаеш, че понякога може и да не си прав.

жена
iStock/Getty Images

Водолей

Трудно показваш чувствата си и често хората те смятат за прекалено студена и резервирана. Опитай се да бъдеш по-открита, когато усетиш, че човекът срещу теб си заслужава усилията.

Риби

Ти живееш в собствен свят и си намерила начин да опитомиш вътрешния си хаос. Поне през повечето време. Имаш нужда от някого, който да те опитомява и да внася ред в живота ти, но не прекалявай, защото това може да го изтощи.

мъже жени
iStock/Getty Images

И още:

Мъжете най-много мразят... скандалджийки


Пет критерия, по които жените избират мъжа до себе си (ВИДЕО)

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото (СНИМКИ)

Разкриха какво мразят мъжете по време на секс

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
Edna.bg