Ели Голдинг - повече от гореща в „пачуърк от дантели“
Ели Голдинг - повече от гореща в „пачуърк от дантели“ / Gulliver/Getty Images
Британската певица Ели Голдинг издава утре четвъртия си студиен албум, който е с позитивно послание, предаде Асошиейтед прес.

Албумът "Brightest Blue" излиза след почти петгодишна пауза. Той е майсторски изпипан, с лични текстове, предназначени да вдъхновяват.

"Този албум е за независимостта и за това щастието ти да не зависи от някой друг, а по-скоро сам да си негов източник", каза певицата пред Асошиейтед прес.Ели Голдинг в крайна сметка намери миналата година любовта - тя се омъжи, но записите на албума са започнали много преди това. Тя е писала песните, когато е приключила предишна връзка, сменила е мениджърския ис екип, преместила се е да живее в Ню Йорк.

Джо Киърнс, който е изпълнителен продуцент на албума, каза, че пишейки текстовете, Ели Голдинг се справя с проблемите в личния си живот.

"Сякаш излива всичките си чувства в текстовете. Те са почти като класика, като стихотворение, не като поп песни", добави той.Заглавието "Brightest Blue" (Най-яркото синьо) показва личното й израстване. Две от песните "Flux'' и "Start" дори завършват с това как тъмнината се превръща в светлина.

"Искам да говоря за това как нещата не вървят, а след това да дам някакъв изход", каза Голдинг.

Първите три албума на Ели Голдинг станаха платинени. Предишният "Delirium" излезе през ноември 2015 г.

БТА