Венсан Касел и Тина Кунаки
Венсан Касел и Тина Кунаки / Guliver/Getty Images
51-годишният френски секссимвол Венсан Касел преди дни се ожени за шоколадовото изкушение модела Тина Кунаки. Красавицата е с 30 години по-млада от актьора, но това не пречи да са много щастливи и влюбени. Двамата си казаха „да“ в курорта Бидар в югозападна Франция пред погледите на приятели и близки. За най-специалния ден от живота си Тина бе избрала приказна секси рокля на Vera Wang.
Малко преди сватбата двойката блесна и на корицата на италианската версия на Vanity Fair. В интервю Венсан разказва за запознанството си с Тина и за техните отношения: „Струва ми се, че направих всичко, което трябваше да направя: бях женен и възпитах две прекрасни дъщери. Взех решение да съм свободен и това бе наистина весело. В един момент почувствах, че животът ми е празен. Не очаквах да срещна когото и да било, всичко стана внезапно. И това е момиче, което е много по-младо от мен“.

Красавицата, която замести Моника Белучи в сърцето на Венсан Касел (СНИМКИ)
 
 

no caption needed

A post shared by Tina Kunakey Di Vita (@tinakunakey) on

От разказа на Венсан става ясно, че актьорът попитал за възрастта на Тина на следващия ден след запознанството им и бил удивен. Той обаче взел решение, че иска да продължи тези отношения към нещо по-сериозно и дори се срещнал с баща ѝ.

Техният роман се развива стремително бързо. Но предложението за брак било голяма изненада за Тина. Когато той я попитал дали тя ще се омъжи за него, тя не била готова за този отговор, защото не били обсъждали въпроса преди, признава Тина.
 

...mon amour.

A post shared by Tina Kunakey Di Vita (@tinakunakey) on

От своя страна тя споделя, че също е много щастлива и не пести суперлативи за мъжа до себе си: „Той е джентълмен, много е внимателен с мен, много интелигентен, талантлив, секси, интересен и забавен“.
11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Венсан Касел дълги години бе женен за Моника Белучи. Двамата имат и две прекрасни дъщери – 13-годишната Дева и 8-годишната Леони.
 

24.08.2018 года , после трех лет отношений , самая обаятельная , по мнению самих французов , пара - Венсан Кассель (@vincentcassel) и Тина Кунаки (@tinakunakey), сказали друг другу "Да" в коммуне Бидарт на юго-западе Франции.❤️ Невеста была в белом платье @verawanggang, жених остановил свои выбор на светло - бежевом льняном костюме и лиловой рубашке. _____________________________________________________________ 24. 08.2018 , after three years of relations, the most charming, in the opinion of the French themselves, the couple - @vincentcassel and @tinakunakey, said to each other "Yes" in the commune Bidart in southwest France.❤️ The bride was wearing a white @verawanggang dress, the groom stopped his choice on a light beige linen suit and a lilac shirt. #model_journal #tinakunakey #vincentcassel #wedding

A post shared by @ model_journal_ on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук